Wat anderen over mij zeggen

– Bernadette van Oers

MT lid GGD West-Brabant

“Jan verbindt zich aan de bedoeling, aan de mensen, aan jou zelf. Dat voelt fijn en soms een beetje ongemakkelijk. Hij is onderzoekend, eerlijk, stelt de goede vragen. Je kunt niet anders dan nadenken over jezelf: hoe je de goede bijdrage levert, waar je het meest jezelf kunt zijn.”

– Ellen Rouwenhorst

Directeur de Zuidsprong

“Jan is open minded en biedt een luisterend oor. Al omdenkend gaat hij de diepte in. Hij kan mensen laten groeien. Hij is helder en hij doet wat hij zegt. Zonder dubbele bodem. Als het minder vlot gaat dan gepland kan hij wel wat ongeduldig zijn ;)”

– Bert Bloem

Organisatieadviseur bij Eelloo

“Jan kijkt en ziet, luistert en verstaat. Hij is scherp en creatief, heeft humor en is soms nukkig. Beide benen op de grond, rechttoe en rechtaan. Jan vereenvoudigd wat complex is. Hij laat mensen in hun waarde en laat ze hun eigen oplossingen vinden.”

– Sietsche Nieuwenhuis

Buro Noorderlingen

“Jan is warm, bevlogen en deskundig. Tikkeltje eigenwijs, maar altijd onderzoekend en oprecht. Jan prikkelt en daagt uit, maar bovenal doet hij wat hij belooft. Hij brengt op een bijzondere wijze de kracht terug naar de werkvloer.”

– Mark van Beers

MT lid GGD West-brabant

“Jan heeft ons een boost gegeven. Hij deed dat op zijn geheel eigen-wijze: onorthodox, wars van regeltjes, hands-on, de grenzen opzoekend, resultaatgericht, deskundig en altijd respectvol en integer.”

– René Oosterhoff

Directeur Syntri BV

“Jan maakt graag het verschil. Op zoek naar waarde luistert, analyseert en confronteert hij zonder oordeel. Van daaruit weet hij te verbinden en mensen te laten beseffen wat er toe doet.”